Workshops in Reconstructive

Reconstructive is een nieuwe methode voor hulp.  Het werd de afgelopen 10 jaar ontwikkeld door Carola Castillo. Het werk is verfrissend en vernieuwend. Het heeft wortels in het opstellingenwerk van Bert Hellinger, in sjamanistische Zuid-Amerikaanse tradities en in energetisch werk van Chinese oorsprong. Bovendien integreert Reconstructive de meest geavanceerde wetenschappelijke kennis over bewustzijn.

Het maakt je bewuster over het ongekende en ongebruikte potentieel dat je in je draagt. Dit opent de weg naar meer zelf-realisatie en verantwoordelijkheid.

Reconstructive is intuïtief, instinctief bodywork. Het is mogelijk een andere staat van bewustzijn te ervaren. Dit is te vergelijken met wat we kunnen ervaren tijdens een diepe meditatie, binnen een Ayahuasca-ritueel of trance. In Reconstructive gebeurt dit in beweging en in interactie met een kleine groep. Reconstructief Werk kan zonder enige woordelijke tussenkomst zicht geven achter maskers en oude beelden.  We leren over hoe we in relatie staan en vinden meer evenwicht en kracht. Deelnemers worden bewuster over waar ze naartoe willen en hoe ze hun stempel willen drukken.

Deze mini-documentaire geeft een idee van wat Reconstructive is.